Dragi roditelji,

Naš  dječji vrtić „Mali prijatelji“ započeo je s radom u jesen 2012. godine. Smješten je u mirnoj ulici, okružen prirodom,  uz sam rub zelene oaze Stražnika, a na udaljenosti  samo 500m od centra Grada Samobora.

 

Unutrašnjost dječjeg vrtića podijeljena je na sobe dnevnog boravka za četiri odgojne skupine za djecu od jedne godine do polaska u školu. Prostorije su opremljena  najsuvremenijim dječjim namještajem koji udovoljava zahtjevima sigurnosti, najsuvremenijom didaktičkom opremom i šarenilom igračaka primjerenih uzrastu vaše djece – naših malih prijatelja.

Dvorište vrtića je formirano na tri etaže i opremljeno didaktičkim spravama i vrtom koji djeca sama obrađuju. S našeg šarenog igrališta  pruža se prekrasan pogled preko Samobora, Svete Nedelje, Sljemena pa do istočnih krajeva Grada Zagreba. Igralište je okruženo prekrasnom šumom iz koje dopire neprekidna pjesma neumornih ptičica. Šarene i kredom izvedene umjetnine naših malih prijatelja posebno su ga oplemenile, a nadamo se da će ga nastaviti oplemenjivati i dalje.

Nudimo cjelodnevni, redoviti desetosatni program sa integriranim programom predškole te kraćim programima engleskog jezika (u suradnji sa školom stranih jezika Litterom), ritmike i folklora.  Program rada DV „Mali prijatelji“ odobren je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a provode ga naše odgojiteljice koje kontinuirano prate i stječu najnovija saznanja s područja predškolskog odgoja. U provođenje programa dječjeg vrtića uključeni su: stručni suradnik psiholog i viša medicinska sestra te vanjski stručni suradnik logoped.

Za reći je i da se naša djeca hrane zdravo i to prema jelovniku sastavljenog od medicinskog osoblja, a prema propisanim normativima. Prema specifičnim potrebama izrađuju se individualni jelovnici prilagođeni djetetu. Djeci se tokom dana nudi pet obroka i međuobroka koji se pripremaju svakodnevno u našoj vrtićkoj kuhinji.

Moramo naglasiti da su nam najvažnija sigurnost vaše djece i njihova priprema za život koji ih očekuje...  Želimo doprinijeti njihovom putovanju kroz djetinjstvo i  odrastanje... Želimo da našu zajedničku i važnu igru pamte kroz život.... 

Upisi u vrtić vrše se tijekom cijele godine.

 

eksterijer 01
eksterijer 02
eksterijer 03
eksterijer 04
eksterijer 05
eksterijer 06
eksterijer 07
eksterijer 08
eksterijer 09
eksterijer 10
eksterijer 11
eksterijer 12
eksterijer 13
eksterijer 14
eksterijer 15
eksterijer 16
eksterijer 17
eksterijer 18
eksterijer 19
eksterijer 20
eksterijer 21
eksterijer 22
eksterijer 23
eksterijer 24
eksterijer 25
eksterijer 26
eksterijer 27
eksterijer 28
eksterijer 29

 

 

 

www.strukturnifondovi.hr                   Europski socijalni fond

 

Sadržaj teksta na Internet stranici isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Mali prijatelji.